top of page

KRISTIANSAND HAVFISKEKLUBB

Kristiansand havfiskeklubb er en sosial og inkluderende klubb med plass for alle. Om du har fisket hele livet eller om du er helt fersk spiller ingen rolle. 

                                            velkommen skal du være.

Kristiansand havfiskeklubb har eksistert i mange år, med forskjellig drift.

Klubben slik den er i dag, er et fritidstilbud som passer alle.

Vi er ikke medlem av NHF eller andre organisasjoner, og legger selv opp driften i samarbeid  med styret og medlemmene.

Vi kjører turer ca hver fjerde uke med utfart fra Tangen i Kristiansand med Wayback sin skute Frøya, eller fra fjord-kroa i Vallesverd med Falkøy.

Så godt det lar seg gjøre har vi et sosialt treff i forkant av hver tur med enten tackle-binding eller foredrag, noe vi syntes gir et flott sosialt løft.

På vinterhalvåret er vi så heldige at vi får bruke kjelleren til Grønberg sport, og har da dette som samlingsplass på treffene våre. Resten av året treffes vi der det passer ut ifra hvor mange vi er påmeldt.

Vi har et styre bestående av Erlend Borge som er styrets leder, Elin Åsan som er økonomi ansvarlig, samt Jørund Lied og Petter Jernes som er styremedlemmer. 

 

Vi er omkring 15 betalende medlemmer, samtidig som vi tar med oss alle som vil delta på turer og treff. Medlemmene sitter på fordeler som vesentlig billigere turer, fri tilgang på klubbens utstyr og prioritering på påmelding til klubbturene.

 

Vil du være med oss på tur, følg med på facebook eller her på siden og                  med deg på en av klubbturene, eller treffene våre. 

_MGL9972.JPG
bottom of page