top of page
Søk
  • eborge

LITT FORTID OG FREMTID


Den siste tiden har dessverre denne hjemmesiden vert nede, slik at vi ikke har kunnet oppdatere blog, bilder og informasjon. Derfor tenkte jeg at når den nå endelig er oppe på bena igjen, kunne det passe med et innlegg om de siste turene og litt om veien videre!

I år har vi alt rukket et par turer, og det har kommet opp en del fin fisk. Seien er på plass i hopetall, makrellen er kommet, og det er godt med fin lange på grunnene rundt oksøy.

Lyr som er stappfull av tobis yngel

Det er for tiden mengder med tobis, brisling og småsild på sørlandet, noe som gjør både fisk og fugl mye nytte.

På turene vi har hatt, har det kommet opp mye fisk, og den har vært stappfull av tobis.

Kyst torsken har som kjent fått seg en smell, og selv om vi fra tid til annen får noen fine eksemplarer, så er det langt til der vi var tidligere. Lange derimot, den er det nok av. På turene vi har hatt utenfor oksøy, har det kommet opp et titalls fisker fra kiloen og opp mot tre/fire kilo.

Det er også rapportert om fisker fra området som har vert langt større, og bilder av torsk på 10+ og sei på 6kg har tikket inn i meldingsboksen.

Desverre så har kun et fåtall av turene våre hatt rolig nok sjø til at vi har kunnet dra langt nok ut, så vi har benyttet oss en del av toppdalsfjorden og områdene rundt dvergsøya og flekkerøy.

På årsmøte som ble holdt for noen uker siden, ble det bestemt en del saker som er viktige å få med seg, og jeg oppfordrer alle til å lese referatet når det om kort tid legges ut her!

Noen av hovedpunktene var:

-Høyere turkontigent for ikkemedlemmer.

-Endring i konkurranse strukturen.

-Fokus på medlemsvekst.

Søknad om økonomisk støtte.

-Endringer i styre.

-Etablering av kvartals-terminliste for turene.


47 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page