top of page
Søk
  • Forfatterens bildeErlend Borge

Januar tur

Vi fikk hevet oss rundt og tatt årets første klubbtur. Det ble en meget vakker start på årets sesong.

Kl 0745 møtte ivrige fiskere opp ved otras bredde og mønstret på den frosne skuta. Turen utover ble i spektakulært vakker soloppgang, og med en lett islagt fjord ble lyset magisk.


Vi var 12 fiskere + Wenche, og vi fikk gleden av å hilse Tone velkommen som nytt klubbmedlem og vi fikk endelig hilse på Arild som har vært medlem en god stund, men ikke har fått kommet med på tur før nå🙌




Første stopp var ved steinen utenfor øksøy, og første slipp gav et par sei og en liten torsk.

Vi driftet med over en knopp så vi bestemte oss raskt for å flytte lenger inn mot oksøygrunnene.


Det var rikelig med flott sei, men vi hadde fortsatt både drøy drift på grunn av strøm og vind. På tross av det kom det opp et par flotte hyser og langer også.




Lars på bildet over var gjestefisker på turen, og med lang erfaring fra havfiskeklubb på østlandet var det ikke tvil om at han kunne fiske💪


Etter flere driv over grunnene sør av oksøy ble vi lei av å ikke få fisket effektivt og dro lenger inn mot land.

Her var det roligere forhold, men noe mindre fisk. Vi hygget oss med en grønsakssuppe, og småfisket litt før vi startet retur.








Under sløyingen på vei inn kom faktisk havørna seilende på besøk over dvergsøya, desverre fikk vi ikke tatt skikkelig bilde av den.


Lars banket til med turens største fisk, og faktisk klubbrekord på Hyse samtidig. 2400gram holdt til premie og en flott tacklemappe.


Takk for turen, håper vi straks er ute igjen🐟


147 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page